A Marketingo Kft. mindent megtesz felhasználói személyes adatainak védelméért. Ez az adatvédelmi nyilatkozat a www.marketingo.hu webhely adatgyűjtési és használati módját ismerteti.Személyes adatok gyűjtéseA Marketingo Kft. szükség esetén személyazonosításra alkalmas adatokat kér a felhasználóktól, illetve olyan adatokat, amelyek segítségével felveheti a kapcsolatot a felhasználókkal az adott szolgáltatás biztosítása végett. A kért személyes adatok között szerepelhet a személy neve, megszólítása, munkahelyének vagy szervezetének neve, munkahelyi e-mail címe és telefonszáma, munkahelyi vagy otthoni címe, beosztásának és munkahelyének adatai is. A webhely bizonyos esetekben rögzítheti a webhelylátogatás adatait, például az internetkapcsolathoz használt internetszolgáltató nevét és az IP-címet, a webhelylátogatás dátumát és időpontját, a webhely meglátogatott lapjainak nevét és a webhelyre érkezés közvetlen kiindulási pontjául szolgáló webhely internetes címét. Ezekkel az adatokkal a Marketingo Kft. fokozza a webhely működésének hatékonyságát, elemzi az aktuális trendeket és felügyeli a webhelyet.A személyes adatok felhasználásaA webhelyen gyűjtött személyes adatokat a Marketingo Kft. a webhely üzemeltetéséhez, valamint a felhasználók által kért vagy engedélyezett szolgáltatás(ok) vagy tranzakció(k) végrehajtásához, illetve közvetlen üzletszerzési célra, valamint szerződéseinek teljesítésével összefüggésben kezeli és tárolja, a hatályos magyarországi és Európai Uniós adatvédelmi szabályozással összhangban.Adatkezelő neve, elérhetőségeiAz adatkezelő megnevezése: Marketingo Kft.Az adatkezelő levelezési címe: 2911 Mocsa, Csokonai utca 21.Az adatkezelő e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. adatkezelő telefonszáma: +36-30/820-6573Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.A személyes adatokat felhasználva a Marketingo Kft. lényeges információval szolgálhat a felhasználók által használt termékről vagy szolgáltatásról, beleértve a fontos frissítéseket és értesítéseket. Ezenkívül a felhasználók beleegyezése esetén a Marketingo Kft. egyéb termék- és szolgáltatásismertetőket küldhet felhasználóinak. Hírlevélre történő feliratkozáskor vagy reklámcélú e-mailek küldésének engedélyezésekor a Marketingo Kft. testreszabott hivatkozások vagy hasonló megoldások segítségével nyomon követheti, hogy a felhasználók mely hivatkozásokra kattintanak az e-mailekben. Az így kapott információt összevetheti a személyes adatokkal, és célzottabb e-maileket vagy vásárlási ajánlatokat küldhet. Minden ilyen típusú e-mail tartalmaz egy, a hírlevél vagy a szolgáltatás lemondására szolgáló hivatkozást.A személyes adatok védelmeA Marketingo Kft. szigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el. Számos különféle biztonsági technológiát és eljárást alkalmaz a személyes adatok illetéktelen hozzáférésének, felhasználásának vagy közzétételének megakadályozására. A felhasználók által megadott személyes adatokat például ellenőrzött létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésű kiszolgálókon tárolja.Cookie-kA webhelyen alkalmazott cookie-k segítségével biztosítható a regisztrációs folyamat egységessége és a webhely testreszabhatósága. A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, amelyeket a weblap kiszolgálója helyez el a merevlemezen. A cookie-k nem alkalmasak programok futtatására vagy vírusok terjesztésére. A cookie egyedi módon a felhasználó számítógépének van kiosztva, és csak az adott cookie-t kiadó tartományban található webkiszolgálók olvashatják azt.Az egyik legfontosabb céljuk az, hogy gyorsabbá tegyék a böngészést. Ha például testre szab egy webhelyet, vagy annak lapjain tallóz, a cookie a következő látogatásig megőrzi a webhely számára az adott felhasználóra jellemző információt. Ez egyszerűsíti a megfelelő tartalom célba juttatását, megkönnyíti a böngészést stb. Amikor legközelebb visszatér a webhelyre, a korábban megadott információ visszakereshető, így egyszerűen igénybe veheti a korábban testreszabott beállításokat. Meghatározhatja azt is, hogy elfogadja vagy visszautasítja-e a cookie-kat. A webböngészők többsége alapértelmezés szerint fogadja a cookie-kat, de beállíthatja böngészőjét a cookie-k visszautasítására is. Ha úgy dönt, hogy visszautasítja a cookie-kat, nem használhatja ki teljes mértékben az interaktív szolgáltatásokat, sem ezen, sem más webhelyen.Adatfeldolgozó igénybevételéről és az adatkezeléshez kapcsolódó tevékenységükrőlA személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozásAz adatfeldolgozó megnevezése: Az adatfeldolgozó elérhetőségei: E-mail cím: Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.Hírlevél küldéssel összefüggő adatfeldolgozói tevékenységHírlevél küldő rendszert üzemeltető cég neve: The Rocket Science Group LLC.Hírlevél küldő rendszert üzemeltető cég székhelye: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USAHírlevél küldő rendszert üzemeltető cég e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a hírlevelek kiküldésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és e-mail címét a hírlevél küldéshez szükséges mértékben kezeli, az érintett kérésére azt haladéktalanul törli.Tájékoztatás kérése a kezelt adatokrólBármely felhasználó ingyenesen és bármikor tájékoztatást kérhet a Marketingo Kft.-től a vele összefüggésben tárolt adatokról, azok kezelésének céljáról és amennyiben úgy dönt, kérheti adatainak törlését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt üzenetben.

Sikerdíjas SEO

egyedi megállapodás alapján


• stabil pozíció elérése a Google-ben

• optimalizálás legfontosabb kulcsszavaira

• elszámolás a látogatószám alapján

• csak az eredményekért fizet

• egyszerű képlet - követhető elszámolás


AdWords kampány

kampánykezelés már 11 900 Ft + ÁFA/hó-tól


• meglévő kampány optimalizálása

• új kampány indítása

• már havi 50 000 Ft-os hirdetési költségtől

• 50%-os kampánykezelési kedvezmény 2018-ban

• kiszámítható, mérhető eredmények


Grafikai tervezés

alap arculattervezés már 25 000 Ft + ÁFÁ-tól


• nyomdakész anyagok tervezése

• névjegy, logó, céges anyagok tervezése

• plakátok, szórólapok, katalógusok, magazinok

• gyorsaság, precízitás

• kapcsolat gyártó partnerekkel


Tartalommarketing

cikkírás akár 0,5 Ft + ÁFA/karaktertől


• webszövegírás (weboldal, blog, Facebook)

• keresőbarát szövegírás

• egyedi termékleírások webáruházaknak

• hírlevelek, sales levelek írása

• idegen nyelvű sales anyagok fordítása


Facebook marketing

már 15 000 Ft + ÁFA/hó-tól


• ismertség növelés Facebook kampánnyal

• posztolás, like gyűjtés

• Facebook hirdetési kampányok kezelése

• nyereményjátékok koordinálása

• tanácsadás, oktatás


Webshop SEO

havidíjas megbízás, minimum 6 hónap


• díjmentes oldalelemzés, ajánlat készítés

• kulcsszókutatás

• keresőbarát webshop kialakítás

• egyedi termékleírások készítése

• Kiszerveznéd a SEO-t? Keress minket!


 

 

 

Online marketing és keresőoptimalizálás

Marketingo Kft.

2911 Mocsa, Csokonai utca 21.

Adószám: 24236568-2-11

hello@marketingo.hu

+36 30 820 6573

ügyvezető: Magyarpolányi Katalin

hétfőtől péntekig 8-20 óra között

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ, valamint marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.